Konferens & Möten

Konferens Villa Thalassa

På Villa Thalassa  finns 5 konferenslokaler anpassade till alla era behov. Vår minsta lokal rymmer 2-12 personer och den största har plats för 40 personer.

Att välja Villa Thalassa Hotell & Konferens när Ni reser i tjänsten har sina fördelar. Helheten är elegant och avslappnad. Vi blandar design, konst och modern arkitektur för att skapa en perfekt balans mellan nytta och nöje. Atmosfären på Thalassa ger tillgång till inspirerande och tankeväckande möten och upplevelser. Ni är välkomna att kontakta oss för ett förslag om hur vi kan lägga upp aktiviteter för just Er.

Vårt hotell har stabil Internetuppkoppling, rymliga och moderna möteslokaler. Utifrån Era behov och önskemål skräddarsyr vi ett passande program för att säkerställa att Ert möte blir lyckat. Vi har även möjligheten att erbjuda Er varierande evenemang och aktiviteter utöver den traditionella konferens modellen. En lyckad konferens, kick-off och möten kan vara tidskrävande att planera. Låt oss ta fram förslag och arrangera i stället, det sparar tid. Ni kan luta Er mot vår erfarenhet som anordnare och fokusera på deltagarna och innehållet för Ert möte.

Vill ni kombinera er konferens, möte med en event upplevelse så har Villa Thalassa ett nära samarbete med ett flertal eventbolag, bl. a. Stora BlåHärlig mat, bekväma övernattningar och inspirerande miljöer ger förutsättningar för att deltagarna ska få god behållning från sin konferens på Villa Thalassa.

I Kombination med den underbara naturen, närheten till Öresund och den underbara skogen är Villa Thalassas professionella konferensmöjligheter svårslagna. Den familjära och hemtrevliga atmosfären gör Thalassa till den perfekta anläggningen för konferenssällskap. Förutom trivsamt boende i våra trevliga hotellrum bjuder restaurangen på härliga måltider.